Aurinkosähkökohteitamme eri puolilla Suomea

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Meillä on jo yli 10 000 tyytyväistä asiakasta ja yli 200 000 asennettua aurinkopaneelia!

Tiesitkö, että Savon Aurinkoenergia myy selkeästi eniten aurinkosähköjärjestelmiä ja akustoja Suomessa ollen Suomen johtava toimija alalla.

 

Alla pohdintaa, miksi asiakkaat luottavat juuri meihin ja miten erottaudumme markkinassa.

  1. Laadukkaat (eurooppalaiset) järjestelmät ja markkinoiden pisimmät takuut. Meidän myymillä tuotteilla ja järjestelmillä on jopa yli kaksinkertaiset takuut moniin kilpailijoihin verrattuna. Lisäksi meidän käyttämillämme paneeleilla on markkinan korkeimmat lumikuorman kestot. Paneelit on suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin!
  2. Meillä on osaava ja motivoitunut henkilöstö. Asiantuntijamme kartoittavat jokaisen asiakkaan tilanteen ja kohteen tapauskohtaisesti. Näin asiakas saa avaimet käteen -periaatteella heille optimaalisen energiaremontin.
  3. Savon Aurinkoenergia kuuluu Bravida konserniin. Bravida on yli 100-vuotias pörssiyhtiö. Kenenkään meidän asiakkaan ei tarvitse olla huolissaan esim. takuu- tai huoltoasioista. Me palvelemme ammattitaidolla kattavasti koko järjestelmän elinkaaren ajan. Tällaista lupausta harva pienempi kilpailija voi antaa.
  4. Toimimme koko Suomessa. Meillä on kattava koko maanlaajuinen myynti- ja asennusverkosto. Meiltä saat järjestelmän kotiisi ja vaikka toisella puolella Suomea olevalle mökillesi.
  5. Tarjoamme kokonaisvaltaisia energiaremontteja. Meidän tuotevalikoimastamme löytyy mm. aurinkopaneelit, akustot ja ilmalämpöpumput.

 

Tutustu kuvagalleriamme kautta työmme jälkeen ja aurinkopaneelijärjestelmiin. Jos mietit, miten uusiutuvaa ja ekologista aurinkosähköä voisi hyödyntää juuri sinun kodissasi tai kiinteistössäsi, ota yhteyttä. Annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme.

 

Pyydä tarjous!

Kuvagalleria

Tutustu kuvagalleriassa aurinkosähköjärjestelmiimme ja työkohteisiimme eri puolilla Suomea. Palvelemme kaikenlaisia asiakkaita yksityisistä kotitalouksista yrityksiin ja taloyhtiöihin.