Laadukkaat aurinkopaneelit omakotitaloon

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Savon Aurinkoenergia Oy suunnittelee, myy ja asentaa aurinkopaneelit omakotitaloihin kaikkialla Suomessa. Jos haluat säästää sähkökuluissa, on aurinkopaneelien hankinta hyvä vaihtoehto.

Aurinkopaneelit kytketään omakotitalon sähköverkkoon, jolloin ne tuottavat sähköä kaikille laitteille ja ostetun sähkön tarve vähenee. 

 

Hyvin suunniteltu aurinkosähköjärjestelmä pienentää sähkölaskujasi selvästi. Järjestelmän ammattitaitoinen suunnittelu on ensisijaisen tärkeää. Aurinkopaneelien oikea mitoitus mahdollistaa sen, että sähkön voi suurelta osin käyttää itse. Näin aurinkosähköjärjestelmästä saadaan irti paras mahdollinen taloudellinen hyöty ja säästetään sähkön myynti- ja siirtomaksut sekä verot.

 

Aurinkosähkön suosio kasvaa Suomessa jatkuvasti – liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! Pyydä rohkeasti tietoa omakotitalojen aurinkopaneelijärjestelmistä ja niiden asennuksista.

Suitsi sähkökuluja ja nosta kotisi arvoa

Aurinkopaneelijärjestelmät eivät tosiasiassa tarvitse suoraa auringonpaistetta energian tuottamiseen, vaan pelkkä päivänvalo riittää. Suomen olosuhteet ovat erinomaiset aurinkosähkön tuottamiseen, ja omakotitaloissa aurinkopaneeleilla on helppo tuottaa iso osa sähköstä.


Aurinkosähköllä on monia etuja. Sen avulla voit:

  • Pienentää sähkölaskujasi

  • Nostaa kotisi arvoa

  • Elää huolettomasti – paneelit eivät vaadi huoltoa

  • Pienentää kotitaloutesi hiilijalanjälkeä

  • Tuottaa itse päästötöntä ja puhdasta energiaa.

Asennamme aurinkosähköjärjestelmät myös esimerkiksi maatiloille, yrityksille ja taloyhtiöille. Kysy lisää!

Lue lisää maatilojen aurinkosähköstä

Aurinkosähköjärjestelmät 30 vuoden tuottavuustakuulla

Asennamme omakotitaloihin ja muihin kohteisiin laadukkaita eurooppalaisia aurinkopaneeleita, joilla on tehtaan myöntämä 30 vuoden tuottavuustakuu. Ne eivät vaadi huoltoa tai hoitamista.

 

Jos satsaat aurinkopaneeleihin, investointisi vaikutus yltää pitkälle tulevaisuuteen. Aurinkosähköjärjestelmän noin 40 vuoden käyttöikä mahdollistaa jopa 10 % sijoituksen tuoton. Näin voit säästää paljon puhuttavissa sähkönsiirtomaksuissa sekä pienentää selvästi sähkölaskuasi.

 

Jos haluat yhdistää aurinkosähköjärjestelmän Panasonicin ilmalämpöpumppuun, voit tilata meiltä myös ilmalämpöpumpun asennuksen.