Taloudelliset ja ekologiset aurinkosähköjärjestelmät maatiloille kautta Suomen

Pyydä tarjous!

Yhä useammat suomalaiset maatilat hyödyntävät ympäristöystävällistä aurinkosähköä. Savon Aurinkoenergia Oy asentaa räätälöidyt aurinkosähköjärjestelmät maatiloille koko Suomen alueella. Oikein mitoitetun ja suunnitellun sähköjärjestelmän avulla voi maatilasi paitsi säästää sähkökuluissa myös pienentää hiilijalanjälkeään. Isommilla maatiloilla on mahdollista saada ELY- keskukselta tukea investointiin jopa 40%.

 

Maataloudessa omavarainen, ekologinen sähköntuotanto on erinomainen valinta. Haluatko tuoda maatilasi sähköjärjestelmän tähän päivään? Hyödynnä uusiutuvaa energiaa ja pyydä meiltä tarjous aurinkosähköjärjestelmästä. Me asennamme paneelit kaikenlaisiin kohteisiin, joko katolle, seiniin tai pihamaalle. Savon Aurinkoenergia kuuluu Bravida-konserniin.

Aurinkosähkön suunnittelu ja asennus avaimet käteen -pakettina

Savon Aurinkoenergia Oy suunnittelee ja asentaa aurinkosähköjärjestelmät yksilöllisesti maatilojen ja muiden asiakkaiden tarpeiden mukaan. Käyttämämme laadukkaat eurooppalaiset aurinkosähköjärjestelmät edustavat uusinta aurinkosähkötekniikkaa. Järjestelmillä on tarvittavat CE-merkinnät, ja ne ovat yleisten laatustandardien mukaisia. Lisäksi järjestelmillä on 25 vuoden tuottavuustakuu.

 

Saat meiltä kätevät aurinkosähköpaneelijärjestelmät avaimet käteen -palveluna, johon voi sisältyä esimerkiksi:

  • Aurinkosähköjärjestelmän yksilöllinen suunnittelu

  • Järjestelmään vaadittavat paperityöt ja lupa-asiat

  • Aurinkoenergiajärjestelmän toimitus

  • Takuuasennus

  • Asiakastyytyväisyyden varmistus.

Uusiutuvaa sähköä kertainvestoinnilla kymmeniksi vuosiksi

Maatiloilla sähköntarve on suuri ympäri vuoden, joten sähkölaskut voivat nousta mittaviksi. Laadukkaat eurooppalaiset aurinkosähköjärjestelmämme tuottavat sähköä kertainvestoinnilla jopa kymmeniä vuosia. Lisäksi huoltovapaa aurinkopaneelijärjestelmä sopii hyvin erilaisille maatiloille.

 

Aurinkosähköjärjestelmän avulla voit kutistaa maatilasi sähkölaskuja, säästää sähkönsiirtokuluissa sekä nostaa kiinteistön arvoa. Ammattitaitoinen järjestelmäsuunnittelu on tärkeää, sillä sähköjärjestelmä on mitoitettava oikein. Jos sähköä kuitenkin syntyy yli tarpeen, ylimääräisen sähköntuotannon voi myydä verkkoon. Näin saat aurinkopaneelien tuotannosta aina täyden hyödyn irti.

 

Maatilojen lisäksi asennamme aurinkosähköjärjestelmät myös kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille – kysy lisää!

Lue yritysten aurinkosähköstä