Tuota oma sähkösi – me toimitamme aurinkosähköjärjestelmät asiakkaille ympäri Suomen

Pyydä tarjous aurinkosähköstä

Savon Aurinkoenergia Oy myy ja asentaa aurinkosähköjärjestelmät muun muassa omakotitaloihin, maatiloille, taloyhtiöille ja yrityksille ympäri Suomen. Tarjoamme aurinkoenergiaratkaisuja joustavasti ja asiakaslähtöisesti erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. Meillä onkin jo tuhansia tyytyväisiä kotitalouksia ja yrityksiä asiakkainamme. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

 

Aurinkoenergia on uusiutuvaa energiaa, joka usein tulee myös perinteisiä energiamuotoja edullisemmaksi. Jos sähköä syntyy yli oman tarpeen, voi ylimääräisen sähköntuotannon myydä verkkoon myyntiyhtiölle. Näin saat aurinkopaneelien tuotannosta täyden hyödyn irti. Aurinkopaneelien lisäksi saat meiltä myös Panasonicin ilmalämpöpumput.

 

Haluatko hyödyntää ympäristöystävällistä aurinkoenergiaa ja säästää sähkökuluissa? Tutustu vaihtoehtoihin ja kysy rohkeasti lisää erilaisista ratkaisuista. Me olemme palveluksessasi.

Monipuoliset palvelumme soveltuvat eri tarpeisiin

Aurinkosähköjärjestelmät omakotitaloon, Savon Aurinkoenergia Oy, Kuopiosta koko Suomeen

Tilaa tiimiltämme omakotitalojen aurinkopaneelipaketit avaimet käteen -periaatteella.

Aurinkosähkö maatiloille

Räätälöimme aurinkosähköjärjestelmät yksilöllisesti myös erilaisten maatilojen tarpeisiin.

Kerrostaloja, Savon Aurinkoenergia Oy

Taloyhtiö tai yritys voi pienentää sekä sähkölaskuaan että hiilijalanjälkeään siirtymällä aurinkosähköön.

Lue lisää

Aurinkopaneelien asennus avaimet käteen -pakettina

Tiimimme toimittaa aurinkosähköjärjestelmät kaikkialle Suomeen kätevänä avaimet käteen -pakettina. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään, vaan asennamme aurinkopaneelit kiinteistöösi käyttövalmiiksi.


Tilaa meiltä räätälöity palvelu tarpeidesi mukaan. Palvelupaketti voi sisältää esimerkiksi:

  • Aurinkosähköjärjestelmän yksilöllisen suunnittelun

  • Energiatilin

  • Järjestelmään vaadittavat paperityöt ja lupa-asiat

  • Aurinkoenergiajärjestelmän toimituksen

  • Takuuasennuksen

  • Asiakastyytyväisyyden varmistuksen.

Kysy rohkeasti lisää!

Sijoita tulevaisuuteen – satsaa uusiutuvaan aurinkoenergiaan

Aurinkosähköjärjestelmään siirryttyään voi jokainen suomalainen kotitalous olla halutessaan itse sähköntuottaja. Tämä on myös taloudellisesti edullinen ratkaisu, sillä aurinkosähköjärjestelmään tehdylle sijoitukselle voi saada jopa kuudesta yhdeksään prosentin vuosituoton nykyisillä sähkön energia- ja siirtohinnoilla.


Aurinkopaneelit tuottavat puhdasta energiaa erilaisille kodeille ja kiinteistöille. Toisin kuin monet luulevat, aurinkosähköä on mahdollista tuottaa vuoden ympäri myös Suomessa. Päivänvaloa voidaan hyödyntää sähkön tuottamiseen myös pilvisinä päivinä. Aurinkosähkö onkin valinta puhtaamman ympäristön puolesta sekä sijoitus tulevaisuuteen. Aurinkopaneelijärjestelmä on pitkäikäinen, eikä vaadi ylläpitoa. Samalla järjestelmä nostaa myös kiinteistön arvoa.

Laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät kaikenlaisiin kohteisiin

Myymme ja asennamme laadukkaita, uusinta sähkötekniikkaa edustavia eurooppalaisia aurinkosähköjärjestelmiä. Järjestelmät ovat CE-merkittyjä ja ne täyttävät yleiset laatustandardit.

 

Taipumattomat ja lujat aurinkopaneelit on suunniteltu kestämään Suomen rankat sääolosuhteet, ja tuotteillamme onkin pitkät tuotanto- ja tuotetakuut. Suomen olosuhteissa laitteiden toimintavarmuus ja pitkien takuiden merkitys korostuu entistään.

 

Aurinkopaneelien asennus onnistuu kauttamme kaikenlaisiin kohteisiin ja kaikille kattomateriaaleille. Ne voidaan asentaa myös seinään tai pihalle. Järjestelmät eivät vaadi huoltoja ja ne peseytyvät itsekseen sadesäällä.

Järjestelmiin on saatavissa etäseurantamahdollisuus, eli halutessasi saat reaaliaikaisen tiedon järjestelmän sähköntuotosta vaikkapa puhelimeesi. 

Kysy lisätietoja energia-asiantuntijaltamme!

Yhteydenottoon