Akustolla omavaraisuutta omakotitalon aurinkosähkön varastointiin

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Savon Aurinkoenergia Oy toimittaa myös akut omakotitalojen aurinkosähkön varastointiin! Hyödynnä päivällä tuottamasi aurinkoenergia akuston avulla auringon laskiessa.

 

Akustojärjestelmä voidaan asentaa lähes kaikkiin olemassa oleviin aurinkosähköjärjestelmiin jälkikäteen.
Akut asennetaan kuivaan tilaan ja ohjausyksikön päälle kootaan haluttu määrä moduuleja. Akkuja voidaan tarpeen mukaan myöhemmin lisätä akkujärjestelmään. Käytämme aurinkosähkön varastointiin maailman suurimpiin akkuvalmistajiin kuuluvan BYD:n valmistamia akkujärjestelmiä.

Miksi akut kannattaa hankkia?

Varastoi päivän energia talteen huolettomasti!
Huoltovapaa energiavarasto mahdollistaa itse tuotetun sähkön lyhytaikaisen varastoinnin ja oman käytön aurinkopaneeleiden tuottamalle energialle. Aurinkopaneelien päivällä tuottamaa sähköä voidaan käyttää illalla sekä yöllä kiinteistön sähkön kulutuksiin.

 

Akustot ovat tänä päivänä äärimmäisen laadukkaita ja turvallisia. Akustoilla on vuosikymmenien käyttöikä sekä pitkä 10 vuoden perustakuu. Miksi myisit aurinkosähkön pilkkahintaan sähköyhtiölle, kun voit käyttää akuston avulla itse tuottamasi sähkön auringon laskiessa!

Kysy rohkeasti lisää

AURINKOENERGIAA MYÖS SILLOIN, KUN AURINKO EI PAISTA

 

Aurinkovoimalan avulla voit tuottaa ja käyttää omaa aurinkosähköä valoisan sään aikana. Kun järjestelmässä on lisäksi akku, varastoitua sähköä on käytettävissä aina tarvittaessa – myös silloin, kun valoa ei näy.

Aurinkoenergian varastointiratkaisulla aurinkoenergiaa voidaan hyödyntää silloin, kun sitä tarvitaan. Ilman energian varastointia aurinkovoimalalla tuotetaan ja kulutetaan sähköä vain valoisan sään aikana.

AKKUJEN EDUT

Pienemmät sähkökustannukset - Voit käyttää enemmän omaa aurinkosähköä ja vähemmän verkkosähköä, mikä pienentää kustannuksia.

 

Lisää riippumattomuutta - Kun käytössä on akkuratkaisu, nousevat sähkönhinnat eivät pääse yllättämään.

 

 

KÄYTÄ AURINKOENERGIAA MYÖS YÖLLÄ

Aurinkosähköjärjestelmä tuottaa sähköä päivisin, kun on valoisaa. Jotta kalliin verkkosähkön sijaan käytettäisiin mahdollisimman paljon omaa aurinkosähköä, voi aurinkoenergiaa pyrkiä varastoimaan akustoihin myöhempää käyttöä varten, esimerkiksi yöaikaan.

 

 

Minkä kokoisen akun tarvitsen?

Akun koko lasketaan yksilöllisen sähköntarpeen mukaan. Näin voidaan vähentää energiakustannuksia ja lisätä energiaomavaraisuutta.


Aurinkoenergian varastointiratkaisulla tarkoitetaan akustolla varusteltua aurinkosähköjärjestelmää. Tämä on olennainen ratkaisu tavoiteltaessa korkeampaa omavaraisuusastetta. Akustoon liitetyllä aurinkosähköjärjestelmällä kotitalous voi hyödyntää kaiken itsetuottamansa aurinkoenergian. Aurinkoenergian varastointijärjestelmällä päivisin tuotettu ylijäämäenergia voidaan varastoida myöhempää käyttöä varten. Akustoa hyödyntämällä voidaan saavuttaa lähes 100 % omavaraisuusaste ja vähentää siten riippuvuutta verkkosähköstä sekä säästää merkittävästi energiakuluissa.

Aurinkosähkö kannattaa

Kuopiossa asuvan Korhosen perheen kodin katolle asennettiin aurinkopaneelit jo joitakin vuosia sitten ja akusto asennettiin noin vuosi sitten. Perheen kodinkoneet toimivat päiväsaikaan auringon paistaessa itse tuotetulla sähköllä. Akun avulla ylijäämäenergia varastoidaan yöllä käytettäväksi.

SUURIN OSA AURINKOSÄHKÖSTÄ KÄYTETÄÄN KOTITALOUDESSA ITSE

Korhoset käyttävät mahdollisimman paljon aurinkosähköstä itse. He tekevät tämän fiksusti kytkemällä paljon sähköä kuluttavat laitteet päälle silloin, kun aurinkoenergiaa on tarjolla eniten. Näin aurinkosähköstä käytetään mahdollisimman paljon itse ja ostosähköä tarvitaan vähemmän.

 

SÄHKÖN VARASTOINTI LISÄÄ OMAVARAISUUTTA

Kun aurinkosähköjärjestelmä oli ollut käytössä kolmisen vuotta, Korhoset päättivät laajentaa sitä hankkimalla Savon Aurinkoenergialta akuston. Akun avulla aurinkoenergia, jota ei tarvita päivällä, voidaan varastoida. Kotitaloussähköä voi saada auringosta myös illalla ja yöllä, kun käytössä on akku. Ratkaisun ansiosta Korhoset ovat minimoineet ostosähkön määrän ja maksimoineet omakulutuksen.

 

 

Pyydä tarjous

Varaa akuston suunnittelutapaaminen

Teemme kartoitus- ja suunnittelukäynnin luonasi sovittuna ajankohtana. Sen aikana mm. varmistetaan, että akustojärjestelmä soveltuu kohteeseen ja asennus voidaan tehdä. Lisäksi annamme sinulle lisätietoa yrityksestämme, laitteiston hyödyistä sekä laskemme yksilöidyn tarjouksen kohteeseesi.

 

1. Lähetä yhteydenottopyyntö suunnittelukäynnistä alla olevasta lomakekentästä.

2. Otamme sinuun yhteyttä. Soitamme sinulle lähipäivien kuluessa. Puhelun aikana sovitaan tarkempi ajankohta suunnittelukäynnille.

3. Tulemme luoksesi kartoituskäynnille. Teemme kartoitus -ja suunnittelukäynnin luonasi sovittuna ajankohtana.

4. Mikäli suunnittelun- ja kartoituskäynti johtaa kauppoihin niin edustajamme tekee kirjallisen ja tarkan sopimuksen kanssasi. Lisäksi sovimme toimitusajankohdan.

5. Laskutus tapahtuu asennuksen jälkeen, kun akusto on käytössäsi jo tuottamassa. Voit maksaa halutessasi laitteistoa myös pienissä kuukausierissä.

Pyydä tarjous