Akustolla omavaraisuutta omakotitalon aurinkosähkön varastointiin

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Savon Aurinkoenergia Oy toimittaa myös akut omakotitalojen aurinkosähkön varastointiin! Hyödynnä päivällä tuottamasi aurinkoenergia akuston avulla auringon laskiessa.

 

Akustojärjestelmä voidaan asentaa lähes kaikkiin olemassa oleviin aurinkosähköjärjestelmiin jälkikäteen.
Akut asennetaan kuivaan tilaan ja ohjausyksikön päälle kootaan haluttu määrä moduuleja. Akkuja voidaan tarpeen mukaan myöhemmin lisätä akkujärjestelmään. Käytämme aurinkosähkön varastointiin maailman suurimpiin akkuvalmistajiin kuuluvan BYD:n valmistamia akkujärjestelmiä.

Miksi akut kannattaa hankkia?

Varastoi päivän energia talteen huolettomasti!
Huoltovapaa energiavarasto mahdollistaa itse tuotetun sähkön lyhytaikaisen varastoinnin ja oman käytön aurinkopaneeleiden tuottamalle energialle. Aurinkopaneelien päivällä tuottamaa sähköä voidaan käyttää illalla sekä yöllä kiinteistön sähkön kulutuksiin.

 

Akustot ovat tänä päivänä äärimmäisen laadukkaita ja turvallisia. Akustoilla on vuosikymmenien käyttöikä sekä pitkä 10 vuoden perustakuu. Miksi myisit aurinkosähkön pilkkahintaan sähköyhtiölle, kun voit käyttää akuston avulla itse tuottamasi sähkön auringon laskiessa!

Kysy rohkeasti lisää

Varaa akuston suunnittelutapaaminen

Teemme kartoitus- ja suunnittelukäynnin luonasi sovittuna ajankohtana. Sen aikana mm. varmistetaan, että akustojärjestelmä soveltuu kohteeseen ja asennus voidaan tehdä. Lisäksi annamme sinulle lisätietoa yrityksestämme, laitteiston hyödyistä sekä laskemme yksilöidyn tarjouksen kohteeseesi.

 

1. Lähetä yhteydenottopyyntö suunnittelukäynnistä alla olevasta lomakekentästä.

2. Otamme sinuun yhteyttä. Soitamme sinulle lähipäivien kuluessa. Puhelun aikana sovitaan tarkempi ajankohta suunnittelukäynnille.

3. Tulemme luoksesi kartoituskäynnille. Teemme kartoitus -ja suunnittelukäynnin luonasi sovittuna ajankohtana.

4. Mikäli suunnittelun- ja kartoituskäynti johtaa kauppoihin niin edustajamme tekee kirjallisen ja tarkan sopimuksen kanssasi. Lisäksi sovimme toimitusajankohdan.

5. Laskutus tapahtuu asennuksen jälkeen, kun akusto on käytössäsi jo tuottamassa. Voit maksaa halutessasi laitteistoa myös pienissä kuukausierissä.