Laadukkaat ja luotettavat aurinkopaneelit ja aurinkoenergiaratkaisut

Savon Aurinkoenergia on osa Bravida Finland Oy.tä, joka on Pohjoismainen taloteknisten ratkaisujen kokonaistoimittaja. Tarjoamme asiakaslähtöisesti räätälöidyt tuotekokonaisuudet kattavasti erilaisiin tarpeisiin. Toimitamme laadukkaat ja luotettavat aurinkopaneelit ja aurinkosähköjärjestelmät koko Suomen alueelle. Tarjoamme kokonaisvaltaiset aurinkoenergiaratkaisut kotitalouksien, yrityksien ja taloyhtiöiden tarpeisiin koko Suomen alueella avaimet käteen periaatteella, sillä asennamme aurinkopaneelit kiinteistöösi käyttövalmiiksi. Yrityksellämme on Suomessa yli viisituhatta tyytyväistä asiakasta kotitalouksissa sekä myös lukuisia yritysasiakkaita. Meiltä saat tarpeiden mukaan räätälöidyn palvelupaketin. Ota yhteyttä, keskustelemme mielellämme kanssasi erilaisista vaihtoehdoista!

Aurinkopaneeli kerää aurinkoenergian käyttöösi

Aurinkopaneelit ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto energiantuotantoon ja niillä voi tuottaa puhdasta energiaa kotiin ja muihin kiinteistöihin vuoden jokaisena päivänä. Aurinkoenergia on uusiutuvaa energiaa ja sen tuottamisesta aurinkopaneeleilla ilmaan ei vapaudu hiilidioksidia ja haitallisia päästöjä. Valitsemalla aurinkopaneelijärjestelmän energian tuottamiseen, oikein mitoitettuna sen avulla voi säästää ympäristön lisäksi omissa energiakustannuksissa vuosittain n. 30%. Jos sähköä syntyy yli oman tarpeen, voi ylimääräisen tuotannon myydä verkkoon myyntiyhtiölle tai akustoihin, joita myös myymme. Aurinkosähköjärjestelmän voi myös yhdistää muihin ympäristöystävällisiin energiantuotannon muotoihin, kuten esimerkiksi ilmalämpöpumppuun. Voimme suunnitella sinulle kokonaisvaltaiset energiaratkaisut, tutustu vaihtoehtoihimme ja kysy lisää!

Aurinkopaneelit voi asentaa jokaiseen kohteeseen

Aurinkopaneelit voi asentaa lähes jokaiseen rakennukseen. Myymämme aurinkopaneelit ovat laadukkaita ja kestävät myös Suomen haastavat sääolosuhteet. Ne edustavat myös viimeisintä sähkötekniikkaa, ovat CE-merkittyjä ja täyttävät yleiset laatustandardit. Yleisimmin aurinkopaneelit asennetaan katolle, mutta ne voi myös asentaa tarpeen mukaan seinälle tai pihalle. Aurinkopaneelijärjestelmän etuna on myös sen helppohoitoisuus ja niitä ei tarvitse huoltaa lainkaan, koska ne puhdistuvat sadesäällä itsestään. Myymiimme järjestelmiin voi myös saada etäseuranta mahdollisuuden, jonka avulla voi seurata järjestelmän tuottavuutta helposti, myös etänä, vaikkapa omalta älypuhelimelta. Alkuinvestoinnin jälkeen järjestelmä maksaa itsensä takaisin vuosien saatossa, parantaa talosi tai rakennuksen jälleenmyyntiarvoa, pienentää rakennuksen hiilijalanjälkeä ja vähentää ympäristön kuormitusta ja sen resurssien kulutusta.