Aurinkosähköjärjestelmät taloyhtiöille ja yrityksille Kuopiosta koko Suomeen

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Savon Aurinkoenergia Oy asentaa räätälöidyt aurinkosähköjärjestelmät taloyhtiöille ja yrityksille. Yrityksemme kotipaikka on Kuopio, mutta hoidamme järjestelmien suunnittelua sekä asennuksia sujuvasti ja joustavasti ympäri Suomen. Olemme osa Bravida-konsernia.


Oletko ajatellut, että kiinteistösi voisi tuottaa itse suuren osan sähköstään? Uusiutuvaan aurinkosähköön siirtyminen voi tarkoittaa yrityksille ja taloyhtiöille merkittävää säästöä. Kertainvestoinnilla on mahdollista saada sähköä jopa vuosikymmeniksi. Yhä useammat yritykset ja taloyhtiöt tuottavat itse ympäristöystävällistä aurinkosähköä ja säästävät näin tuntuvasti energiakustannuksissa. 

Kysy lisää ja liity asiakasyritystemme joukkoon!

Tuo yrityksesi tähän päivään – hyödynnä uusiutuvaa energiaa

Aurinkosähköjärjestelmä on taloudellisesti kannattava investointi yrityksille ja taloyhtiöille. Yritysten sähkönkulutus on yleensä suurimmillaan juuri päiväsaikaan, jolloin aurinkosähköjärjestelmä tuottaa energiaa kiinteistöön.

Aurinkosähkön avulla voit säästää sähkökuluissa ja kohentaa kiinteistösi arvoa tai yrityksesi markkina-arvoa. Uusiutuvaa energiaa käyttävät yritykset pienentävät hiilijalanjälkeään, ja yritysten ekologisilla arvoilla ja teoilla on yhä suurempi merkitys myös kuluttajille.


Monissa yrityksissä ja taloyhtiöissä on käyttämätöntä katto- ja seinäpinta-alaa, joka soveltuu erinomaisesti aurinkosähköjärjestelmän käyttöönottoon. Me suunnittelemme ja toteutamme räätälöidyt aurinkosähköjärjestelmät jokaiseen tarpeeseen, joten kannattaa pyytää meidät ilmaiselle tutustumiskäynnille! Yritysten ja taloyhtiöiden ohella palvelemme myös kotitalouksia ja maatiloja.

Lue lisää maatilojen aurinkosähköstä

Räätälöidyt sähköjärjestelmät joka tarpeeseen

Aurinkopaneelijärjestelmä on pitkäikäinen ja helppo ratkaisu yrityksille ja taloyhtiöille, sillä se ei vaadi huoltoa tai ylläpitoa. Jos sähköä syntyy yli tarpeen, ylimääräisen sähköntuotannon voi myydä verkkoon myyntiyhtiölle.

Lisäksi käyttämämme eurooppalaiset paneelijärjestelmät soveltuvat hyvin Suomen ankariin sääolosuhteisiin. Järjestelmämme täyttävät CE-merkinnät ja ovat yleisten laatustandardien mukaisia. Järjestelmillä on myös 25 vuoden tuottavuustakuu.

 

Tarjoamme aurinkosähköjärjestelmät yritysten ja taloyhtiöiden tarpeisiin räätälöitynä avaimet käteen -palveluna. Saat meiltä:

  • Aurinkosähköjärjestelmän yksilöllisen suunnittelun

  • Järjestelmään vaadittavat paperityöt ja lupa-asiat

  • Aurinkoenergiajärjestelmän toimituksen

  • Takuuasennuksen

  • Asiakastyytyväisyyden varmistuksen.

Kysy rohkeasti lisää!