Energiaa ja kustannuksia säästävät ilmalämpöpumput kautta Suomen

Savon Aurinkoenergia Oy toimittaa ilmalämpöpumput avaimet käteen -palveluna valtakunnallisesti Suomessa!

 

Wilfa-ilmalämpöpumpuilla pienennät sähkönkulutusta ja parannat sisäilmaa.  Ilmalämpöpumpuilla voi säädellä niin lämmitystä kuin jäähdytystä auringonvalon ja vuodenajan mukaan.

Ilmalämpöpumpun hyödyt

SÄÄSTÖ: Ilmalämpöpumpun hankinta vähentää merkittävästi lämmityskustannuksia. Suomen olosuhteissa ilmalämpöpumpulla voidaan säästää noin 30-40 % lämmityskustannuksissa, eli ILP maksaa itsensä takaisin jopa 2-3 vuoden aikana!

 

MUKAVUUS: Ilmalämpöpumppu viilentää ja helpottaa oloa kesähelteillä. Laadukas ilmalämpöpumppu pitää sisätilat miellyttävän viileinä juuri halutussa lämpötilassa. Ilmalämpöpumpun sähkönkulutus viilennyksessä on hyvin vähäistä. Selvästi alle euron vuorokaudessa, eli viilennys ei syö lämmityskauden aikana kertyneitä säästöjä.

 

TERVEYS: Ilmalämpöpumppu puhdistaa ja raikastaa huoneilmaa. Poistavat huoneilmasta tehokkaasti niin epäpuhtaudet kuin ylimääräiset tuoksut. Sisäilman puhdistuessa myös siitepölyn aiheuttamat allergiaoireet vähenevät.

 

EKOTEKO: Ilmalämpöpumppu pienentää asumisen hiilijalanjälkeä. Ilmalämpöpumppujen energialuokitus kertoo erot pumppujen ilmastovaikutuksessa. Mitä parempi energialuokka, sitä pienempi hiilijalanjälki.

 Kenelle ilmalämpöpumppu sopii?

Ilmalämpöpumppu sopii lisälämmönlähteeksi mihin tahansa kiinteistöön. Parhaiten ilmalämpöpumpusta hyötyy sähkö- tai öljylämmittäjä. Ilmalämpöpumppu pienentää lämmityskustannuksia ja maksaa itsensä takaisin jopa muutamassa vuodessa. Ilmalämpöpumppu on myös korvaamaton apuväline viilennykseen ja ilman kierrättämiseen.