Monipuoliset aurinkoenergiaratkaisut koko Suomeen

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Monipuoliset aurinkoenergiaratkaisut koko Suomeen

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Monipuoliset aurinkoenergiaratkaisut koko Suomeen

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Savon Aurinkoenergia Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia aurinkoenergiaratkaisuja kotitalouksien, yrityksien ja taloyhtiöiden tarpeisiin koko Suomen alueella avaimet käteen -periaatteella. Lisäksi saat meiltä optimointilaitteen säästämään merkittävästi sähkölaskussasi. Savon Aurinkoenergia on Suomen johtava aurinkoenergiaratkaisuita tarjoava asiantuntijayritys.

 

Yhtiö on osa Bravida-konsernia. Bravida on Pohjoismaiden suurimpia taloteknisten ratkaisujen kokonaistoimittajia, joka työllistää noin 12 000 ammattilaista. Bravidan palveluihin kuuluu sekä erikoispalveluita että kokonaisratkaisuja sähkö-, lämpö-, vesi- ja ilmastointitekniikassa. Yhtiön palvelut kattavat talotekniikan koko elinkaaren suunnittelusta asennukseen, käyttöön ja ylläpitoon. Bravida toimii yli 140 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

Kysy meiltä lisää aurinkoenergiasta ja kerro toiveistasi – me löydämme ratkaisun tarpeisiisi!

Aurinkosähköjärjestelmä talon katolla

Asennamme laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät omakotitaloihin, yrityksille, taloyhtiöille ja maatiloille.

Aurinkosähkökohteita, Savon Aurinkoenergia Oy, Kuopiosta koko Suomeen

Tutustu asentamiimme aurinkosähköjärjestelmiin eri puolilla Suomea.

Puinen omakotitalo

Savon Aurinkoenergia etsii jatkuvasti täydennystä tiimiinsä. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme.

Savon Aurinkoenergia Oy, Kuopiosta koko Suomeen

Kutsu asiantuntijamme tutustumaan kotiisi tai kiinteistöösi – teemme kartoituksen ilmaiseksi.

Kasvava kotimainen energiayhtiö palveluksessasi

Aurinkoenergia on ympäristöystävällinen ja uusiutuva energialähde, joka sopii käytettäväksi monenlaisissa kohteissa aina yksityiskodeista yritys- ja muihin julkisiin tiloihin. Yhä useammat suomalaiset satsaavat kestäviin energiaratkaisuihin, joten aurinkoenergian käyttö on Suomessa voimakkaassa kasvussa.

Kotimaisena energiayhtiönä me tarjoamme luotettavia aurinkoenergiaratkaisuja monipuolisesti erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. Myymme ja asennamme laadukkaita eurooppalaisia aurinkosähköjärjestelmiä avaimet käteen -palveluna. Pyydä rohkeasti tarjous!

Uusiutuvaa energiaa joka tarpeeseen

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, Savon Aurinkoenergia Oy, Kuopiosta koko Suomeen

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

Yrityksellämme on Suomessa yli kolme tuhatta tyytyväistä asiakasta kotitalouksissa sekä myös lukuisia yritysasiakkaita. Tarjoamme asiakaslähtöisesti räätälöidyt tuotekokonaisuudet kattavasti eri tarpeisiin.

Ympäristöystävälliset energiaratkaisut, Savon Aurinkoenergia Oy, Kuopiosta koko Suomeen

Ympäristöystävälliset energiaratkaisut

Yrityksemme palvelut pohjautuvat uusiutuvaan aurinkoenergiaan. Suosimalla aurinkoenergiaa voit pienentää oman kotitaloutesi tai yrityksesi hiilijalanjälkeä ja samalla säästää selvää rahaa.

Toimiva kokonaispalvelu, Savon Aurinkoenergia Oy, Kuopiosta koko Suomeen

Toimiva kokonaispalvelu

Olemme osa erilaisia asumisteknisiä ratkaisuja tarjoavaa Bravida Finland Oy:tä. Taustallamme on iso ja luotettava toimija, minkä ansiosta voimme tarjota laadukkaita ja luotettavia palveluita koko Suomeen.

Säästä rahaa ja luontoa

Aurinkoenergia on huoleton energiamuoto, joka tarjoaa käyttäjilleen merkittäviä säästömahdollisuuksia. Aurinkoenergiaan siirtymällä voit säästää sekä sähkön kulutuksessa että sähkönsiirtomaksuissa. Aurinkopaneelien asentaminen on satsaus, joka maksaa itsensä takaisin.

 

Uusiutuvan energian avulla voit rakentaa myös ekologisempaa tulevaisuutta. Aurinkoenergian hiilijalanjälki on perinteisiä energiamuotoja pienempi, joten aurinkoenergian valitseminen vähentää päästöjäsi. Rahan lisäksi säästät siis myös luontoa. Lue lisää aurinkopaneeleista täältä.

Savon Aurinkoenergia on osa Bravida-konsernia

Pohjoismaiden johtava taloteknisten ratkaisujen kokonaistoimittaja Bravida Oy osti toukokuussa 2020 osake-enemmistön Savon Aurinkoenergia Oy:stä ja laajensi näin osaamistaan aurinkoenergiaratkaisuihin. Ostohetkellä Savon Aurinkoenergialla oli 63 työntekijää, ja yrityksen liikevaihto vuonna 2019 oli yhdeksän miljoonaa euroa.


Aurinkoenergian käyttö on voimakkaassa kasvussa Suomessa, ja yritysosto tukeekin Bravida-konsernin kestävän kehityksen strategiaa. Yrityskaupan avulla Bravida sai vankan pohjan uusiutuvaan energiaan perustuvan asiakastarjonnan kehittämiselle Suomessa. Savon Aurinkoenergia Oy:lle yritysosto tarjosi erinomaiset mahdollisuudet kasvuun ja kehittymiseen.

Bravida logo