Energiaa ja kustannuksia säästävät vesi-ilmalämpöpumput kautta Suomen

Savon Aurinkoenergia Oy toimittaa vesi-ilmalämpöpumput avaimet käteen -palveluna valtakunnallisesti Suomessa!

Viisi syytä hankkia vesi-ilmalämpöpumppu

 1. Vesi-ilmalämpöpumpulla jopa 40–70% säästöt lämmityskustannuksissa
  Öljy- ja sähkölämmitteisissä kodeissa vesi-ilmalämpöpumpulla säästät kustannuksia jopa 40–70%. Lisäksi puukeskuslämmitteisessä kodissa säästät merkittävästi puuta ja helpotat elämääsi.
 2. Vesi-ilmalämpöpumppu kasvattaa kiinteistösi arvoa ja houkuttelevuutta
  Vesi-ilmalämpöpumppu on erinomainen lämmitysmuoto, joka usein nostaa kiinteistösi arvoa ja houkuttelevuutta asuntomarkkinoilla.
 3. Vesi-ilmalämpöpumppu – ekologinen lämmitysmuoto
  Vesi-ilmalämpöpumppu vähentää kiinteistön lämmityksestä johtuvia hiilidioksidipäästöjä jopa 50–70%.
 4. Helppous ja asumismukavuus
  Vesi-ilmalämpöpumppu toimii automaattisesti. Voit itse säädellä kiinteistöön halutun tasaisen lämpötilan.
 5. Pitkäikäinen lämmitysratkaisu
  Savon Aurinkoenergia Oy asentaa laadukkaita saksalaisia vesi-ilmalämpöpumppuja, joiden arvioitu käyttöikä on yli 25 vuotta. Säästät lämmityskustannuksissa kymmeniätuhansia euroja 25 vuoden aikana!

Kenelle vesi-ilmalämpöpumppu soveltuu?

Vesi-ilmalämpöpumput soveltuvat käytännössä kaikkiin omakotitaloihin, joissa on pattereiden tai lattian kautta kiertävällä lämmönjaolla toimiva vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Sisälle asennettava sisäyksikkö, joka on noin jääkaapin kokoinen, asennetaan yleensä tekniseen tilaan, pannuhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen.

Miten vesi-ilmalämpöpumppu käytännössä toimii?

Vesi-ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilmaan varastoitunutta energiaa ja siirtää sen rakennuksen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Ulkoilma lämmittää lämpöpumpun ulkoyksikössä kiertävän kylmäaineen, ja kylmäaineen ulkoilmasta keräämä energia siirretään lämmönvaihtimen välityksellä talon lämmitysjärjestelmään. Vesi-ilmalämpöpumppu auttaa pienentämään lämmityskustannuksia huomattavasti, jopa 70 %.

 

Vesi-ilmalämpöpumppu voi hyödyntää ulkoilman sisältämää energiaa vielä -25 pakkasasteessa, mutta parhaimmillaan vesi-ilmalämpöpumpun hyödyt ovat +10 ja - 15 asteen välillä.

Tilaa vesi-ilmalämpöpumpun kartoitustapaaminen!

Teemme kartoitus- ja suunnittelukäynnin luonasi sovittuna ajankohtana. Sen aikana varmistamme muun muassa, että vesi-ilmalämpöpumppu soveltuu kohteeseen ja asennus voidaan tehdä. Lisäksi annamme sinulle lisätietoa yrityksestämme, vesi-ilmalämpöpumpun hyödyistä sekä laskemme yksilöidyn tarjouksen kohteeseesi.

 1. Lähetä yhteydenottopyyntö suunnittelukäynnistä lomakkeella
 2. Soitamme sinulle lähipäivien kuluessa. Puhelun aikana sovimme tarkemman ajankohdan suunnittelukäynnille.
 3. Teemme kartoitus- ja suunnittelukäynnin luonasi sovittuna ajankohtana.
 4. Mikäli kartoitus- ja suunnittelukäynti johtaa kauppoihin, edustajamme tekee kirjallisen ja tarkan sopimuksen kanssasi. Lisäksi sovimme toimitusajankohdan.
 5. Laskutus tapahtuu asennuksen jälkeen, kun akusto on käytössäsi jo tuottamassa. Voit maksaa halutessasi laitteistoa myös pienissä kuukausierissä.